Het magazine in de praktijk

De DIGITALE GOODY BAG voor uw sponsoren!

Waar veelal allerlei flyers in enveloppen gedaan worden of in plastic tassen na de finish is het PERSOONLIJKE magazine, op naam van deelnemer, met de persoonlijke resultaten, natuurlijk een veel beter optie voor uw sponsor om zich te presenteren. De inkomsten van de sponsoren zullen het magazine voor u kosteloos maken en u zult zelfs inkomsten genereren.

Indien wij de adverteerders werven op basis van vooraf afgesproken werkwijze dan worden de inkomsten van de adverteerders in mindering gebracht op de kostprijs tot het niveau dat het magazine u geen geld kost.

U krijgt dan een korting van € 250,= op de kosten van het magazine.

EN daarnaast ontvangt u ter kennismaking 25% van de advertentie inkomsten als deze de totale investering van de bruto prijs overstijgen.

De MAXIMALE prijs die u betaald in deze constructie is;

(Bij geen enkele interesse van uw sponsoren voor een extra investering en/of profilering in het magazine) :

Light € 500,= (6 pagina’s)

Medium € 1.000,= (8 pagina’s )

Bright € 1.500,= (12 pagina’s)

Wij denken echter dat de opbrengst van dit magazine door de perfecte presentatie, de maximale attentiewaarde, de enorme impact op social media, de good feeling vibes, er voor zorg zal dragen dat het magazine u niets kost en zelfs geld gaat opleveren.

Dus gratis en voor niets en nog geld toe? Wij denken van wel.

Vaak heeft u als organisatie geen tijd, zin, mogelijkheid, capaciteit, kennis om advertenties te verkopen aan sponsoren. Wij nemen dat werk graag uit handen.

Onze werkwijze is uitermate terughoudend en passend bij uw organisatie!

Uw sponsoren krijgen een dummy magazine van uw event en kunnen op basis van vastgestelde prijzen een keuze maken voor een advertentie.

Deze wordt dan volledig voor de adverteerder geregeld en met ons afgerekend.

De reacties van sponsoren, deelnemers zijn uitermate positief en velen willen graag in een dergelijke magazine adverteren, naast de gebruikelijke sponsorbijdrage.

En uw sponsor hoeft niet te adverteren. De sponsor mag adverteren en u biedt de sponsor echt iets aan waar deze zich perfect kan profileren.

U kunt ook kiezen om zelf alles te regelen en uw sponsoren te laten adverteren tegen door u bepaalde tarieven en dit zelf verder af te handelen. U levert materiaal aan en wij regelen wel weer de opmaak.

Ook kunt u het magazine aanbieden zonder sponsorondersteuning.

Dan zijn de prijzen:

Light € 750,= (6 pagina’s)

Medium € 1.250,= (8 pagina’s )

Bright € 1.750,= (12 pagina’s)