Active Timing

Active Timing is tijdregistratie geschikt voor alle sporten met live timing die nét iets meer vragen. Het registreert tijden op 0,1 seconde nauwkeurig en levert daardoor betrouwbare en nauwkeurige resultaten voor uw atleten. En dat met snelheden tot 150 km/u! Het is te gebruiken voor multisporten, zoals duathlon, triathlon, aquathlon, als ook wielerwedstrijden, tijdritten, skeeleren, schaatsen, zwemmen, beddenrace etc.

Active Tags
Deze manier van tijdregistratie maakt gebruik van ‘Active Tags’. Elke tag heeft een batterij in de transponder waardoor deze krachtig genoeg is om timing data door modder en water te verzenden. Daardoor is het ideaal voor evenementen waar de omstandigheden net wat uitdagender zijn, zoals een triathlon, obstacle run of wielerwedstrijd.

De ‘Active tags’ zijn vanwege dit principe herbruikbaar.  Ze moeten daarom ook na het evenement weer worden verzameld. Bij Racetimer gebruiken wij de ‘Active timing’-technologie van Chronotrack Systems, welke de perfecte balans heeft tussen betrouwbaarheid en betaalbaarheid.

Active tag met klittenband