DAILYKOFFIE

De smaak van je evenement! Geniet van onze heerlijke, vers gezette koffie en lekkere versnaperingen, waar je maar wilt, wanneer je maar wilt. Een perfecte koffie-ervaring, altijd en overal!

Bij DailyKoffie geloven we dat koffie meer is dan alleen een drankje. Het is een ervaring. Daarom zorgen onze barista’s ervoor dat elke kopje koffie perfect is. Of het nu gaat om de juiste temperatuur, de perfecte hoeveelheid melkschuim of een smaakvolle siroop, bij DailyKoffie is alles tot in de puntjes verzorgd. Hierdoor kunnen jij en je gasten genieten van een onvergetelijke koffie-ervaring. Bij DailyKoffie zijn we gepassioneerd over koffie. Elke kopje koffie wordt vers bereid met hoogwaardige ingrediënten, zodat elke slok een genot is voor je smaakpapillen. Onze barista’s zijn experts in het zetten van de perfecte kopje koffie, elke keer weer. Of het nu gaat om een stevige espresso of een romige latte, elke koffie van DailyKoffie is een traktatie!

Gemakkelijke locatie service
Bij DailyKoffie begrijpen we dat gemak belangrijk is voor onze klanten. Daarom bieden we locatieservice aan. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een bruiloft of een andere evenement, we komen naar jouw locatie. Onze mobiele koffiebar is uitgerust met alles wat we nodig hebben om ter plaatse heerlijke koffie te bereiden. Hierdoor kunnen jij en je gasten zich concentreren op het evenement en genieten van onze heerlijke koffie.

Reserveer nu jouw mobiele koffiekar van DailyKoffie!

Bezoek website >