Overzicht diensten

Lopen kun je overal, maar wat telt is de beleving!


Tijdregistratie, ondersteuning en beleving
Wij weten dat naast een accurate tijdregistratie er meer komt kijken bij het organiseren van sportevenementen. Racetimer loopt al vele jaren mee in het vak en heeft door de jaren heen vele extra diensten ontwikkelt. Diensten om van uw sportwedstrijd een topevenement te maken. Diensten die u werk uit handen nemen, zodat u zich kunt focussen op andere zaken. Die inkomsten genereren en de beleving voor deelnemers verrijken.

Tal van mogelijkheden
Wij denken met u mee! Stuur bijvoorbeeld uw hardlopers een online goodiebag gevuld met acties van uw sponsoren. Of maak gebruik van onze inschrijfmodule en koppel dit aan een goed doel. Er zijn tal van mogelijkheden waarbij vrijwel altijd ruimte is voor uitingen van sponsoren. U kunt altijd contact met ons opnemen om de opties door te nemen en samen van uw wedstrijd een gedenkwaardig evenement te maken.

Tijdregistratie met chips

Organiseert u een sportwedstrijd? Dan streeft u naar een feilloos verloop, een mooi parcours … én een opmerkelijke winnaar die een knappe tijd neerzet. Racetimer helpt u met de registratie van dat laatste.

Meer over tijdregistratie

Active Timing

Active Timing is een tijdregistratie die tegen een stootje kan, zoals water en modder. Daarmee ideaal voor de sporten die nét iets meer vragen.

Meer over Active Timing

QR-timing

QR-timing maakt gebruik van QR- of barcodes om tijden te registeren. Geschikt voor evenementen die op zoek zijn naar alle voordelen van tijdregistratie, maar waarbij nauwkeurigheid geen prioriteit is.

Meer over QR-timing

Inschrijf­module

Onze inschrijfmodule wordt voor uw evenement op maat gemaakt. Ons systeem biedt uw organisatie en deelnemers een compleet en makkelijk inschrijf- en beheerproces.

Meer over de inschrijfmodule

Online magazine

Een gepersonaliseerd magazine voor elke deelnemer met de finishfoto voorop! Gevuld met foto’s van het event, video, verhalen en sponsoruitingen.

Daarnaast hebben we ook een magazine beschikbaar om op een leuke manier deelnemers te werven.

Meer over het magazine

E-bag

Deze digitale goodiebag is niet alleen goed voor het milieu, maar ook ideaal voor sponsors om op een directe manier de deelnemers in contact te brengen met de producten of diensten. Dit kan bijvoorbeeld via kortings-, weggeef- of winacties.

Meer over de e-bag

Racetimer App

Met o.a. interactieve routekaarten, live tracking, voorspelde finishtijden en pushberichten brengen we de drie-eenheid van deelnemer, toeschouwer en organisator dichter bij elkaar dan ooit tevoren.

Meer over de racetimer app

Finishfoto's en -video

Het moment van het passeren van de finishlijn is een bijzondere ervaring: opluchting, trots, moeheid. Racetimer kan dit vastleggen in foto en video en koppelen aan de persoonlijke uitslag van een deelnemer.

Meer over finishfoto's en -video's

Selfiebox

Tijd voor een leuke foto! Een mooi aandenken, om te printen of te delen via social media. De foto’s zijn daarnaast te voorzien van uw branding of die van sponsors.

Meer over de selfiebox

Live result screen

Verschillende varianten in presentatie van uitslagen en het persoonlijk resultaat. Beschikbaar met printer zodat deelnemers hun resultaat direct kunnen printen. Verder ook de mogelijkheid voor o.a. sponsorpresentaties.

Meer over het Live result screen

Support Your Runner

Met Support Your Runner kunnen familie en vrienden van deelnemers een persoonlijke videoboodschap achterlaten waarin ze deze aanmoedigen. Deze is vervolgens online beschikbaar en ook toonbaar op een groot scherm wanneer de betreffende deelnemer langs dat meetpunt komt.

Meer over de Video Supporter