Overzicht diensten

Lopen kun je overal, maar wat telt is de beleving!


Tijdregistratie, ondersteuning en beleving
Wij weten dat naast een accurate tijdregistratie er meer komt kijken bij het organiseren van sportevenementen. Racetimer loopt al vele jaren mee in het vak en heeft door de jaren heen vele extra diensten ontwikkelt. Diensten om van uw sportwedstrijd een topevenement te maken. Diensten die u werk uit handen nemen, zodat u zich kunt focussen op andere zaken. Die inkomsten genereren en de beleving voor deelnemers verrijken.

Tal van mogelijkheden
Wij denken met u mee! Stuur bijvoorbeeld uw hardlopers een online goodiebag gevuld met acties van uw sponsoren. Of maak gebruik van onze inschrijfmodule en koppel dit aan een goed doel. Er zijn tal van mogelijkheden waarbij vrijwel altijd ruimte is voor uitingen van sponsoren. U kunt altijd contact met ons opnemen om de opties door te nemen en samen van uw wedstrijd een gedenkwaardig evenement te maken.

Tijdregistratie

Organiseert u een sportwedstrijd? Dan streeft u naar een feilloos verloop, een mooi parcours … én een opmerkelijke winnaar die een knappe tijd neerzet. RaceTimer helpt u met de registratie van dat laatste.

Meer over tijdregistratie

Sponsor services

Racetimer biedt tal van mogelijkheden om uw sponsors uit te lichten en zo extra inkomsten voor uw organisatie te genereren. Van startnummer tot finishboog: wij denken met u mee!

Meer over sponsor services

Event ondersteuning

Komt u vrijwilligers tekort of is de groei van uw evenement dusdanig dat er extra ondersteuning wenselijk is? Wij kunnen u helpen met o.a. communicatie, sponsorwerving en inschrijvingen.

Meer over event ondersteuning

Inschrijf­module

Onze inschrijfmodule wordt voor uw evenement op maat gemaakt. Ons systeem biedt uw organisatie en deelnemers een compleet en makkelijk inschrijf- en beheerproces.

Meer over de inschrijfmodule

Online magazine

Een gepersonaliseerd magazine voor elke deelnemer met de finishfoto voorop! Gevuld met foto’s van het event, video, verhalen en sponsoruitingen.

Daarnaast hebben we ook een magazine beschikbaar om op een leuke manier deelnemers te werven.

Meer over het magazine

E-bag

Deze digitale goodiebag is niet alleen goed voor het milieu, maar ook ideaal voor sponsors om op een directe manier de deelnemers in contact te brengen met de producten of diensten. Dit kan bijvoorbeeld via kortings-, weggeef- of winacties.

Meer over de e-bag

Donatie­pagina

Ingeschreven deelnemers kunnen hun eigen actie opzetten en zo geld op halen voor het goede doel. Deze module wordt opgebouwd in uw huisstijl en is makkelijk op uw website te implementeren.

Meer over de donatiepagina

Event app met tracking

Via deze app zijn de uitslagen, maar ook deelnemers live te volgen. Verder is er onder andere informatie over uw evenement te vinden, ruimte voor sponsors en zijn er de finishfoto’s, finishvideo en certificaat te bekijken en downloaden.

Meer over de event app

Selfiebox

Tijd voor een leuke foto! Een mooi aandenken, om te printen of te delen via social media. De foto’s zijn daarnaast te voorzien van uw branding of die van sponsors.

Meer over de selfiebox

Videowall

Dit gigantische videoscherm op uw terrein biedt de mogelijkheid tot het weergeven van onder andere live camerabeelden, live uitslagen en sponsoruitingen.

Meer over de videowall