Overzicht diensten

Lopen kun je overal, maar wat telt is de beleving!


Tijdregistratie, ondersteuning en beleving
Wij weten dat naast een accurate tijdregistratie er meer komt kijken bij het organiseren van sportevenementen. Racetimer loopt al vele jaren mee in het vak en heeft door de jaren heen vele extra diensten ontwikkelt. Diensten om van uw sportwedstrijd een topevenement te maken. Diensten die u werk uit handen nemen, zodat u zich kunt focussen op andere zaken. Die inkomsten genereren en de beleving voor deelnemers verrijken.

Tal van mogelijkheden
Wij denken met u mee! Stuur bijvoorbeeld uw hardlopers een online goodiebag gevuld met acties van uw sponsoren. Of maak gebruik van onze inschrijfmodule en koppel dit aan een goed doel. Er zijn tal van mogelijkheden waarbij vrijwel altijd ruimte is voor uitingen van sponsoren. U kunt altijd contact met ons opnemen om de opties door te nemen en samen van uw wedstrijd een gedenkwaardig evenement te maken.

Tijdregistratie

Organiseert u een sportwedstrijd? Dan streeft u naar een feilloos verloop, een mooi parcours … én een opmerkelijke winnaar die een knappe tijd neerzet. RaceTimer helpt u met de registratie van dat laatste.

Meer over tijdregistratie

Event ondersteuning

Komt u vrijwilligers tekort of is de groei van uw evenement dusdanig dat er extra ondersteuning wenselijk is? Wij kunnen u helpen met o.a. communicatie, sponsorwerving en inschrijvingen.

Meer over event ondersteuning

Inschrijf­module

Onze inschrijfmodule wordt voor uw evenement op maat gemaakt. Ons systeem biedt uw organisatie en deelnemers een compleet en makkelijk inschrijf- en beheerproces.

Meer over de inschrijfmodule

Online magazine

Een gepersonaliseerd magazine voor elke deelnemer met de finishfoto voorop! Gevuld met foto’s van het event, video, verhalen en sponsoruitingen.

Daarnaast hebben we ook een magazine beschikbaar om op een leuke manier deelnemers te werven.

Meer over het magazine

E-bag

Deze digitale goodiebag is niet alleen goed voor het milieu, maar ook ideaal voor sponsors om op een directe manier de deelnemers in contact te brengen met de producten of diensten. Dit kan bijvoorbeeld via kortings-, weggeef- of winacties.

Meer over de e-bag

Racetimer App

Met o.a. interactieve routekaarten, live tracking, voorspelde finishtijden en pushberichten brengen we de drie-eenheid van deelnemer, toeschouwer en organisator dichter bij elkaar dan ooit tevoren.

Meer over de racetimer app

Selfiebox

Tijd voor een leuke foto! Een mooi aandenken, om te printen of te delen via social media. De foto’s zijn daarnaast te voorzien van uw branding of die van sponsors.

Meer over de selfiebox

Selfiescreen

Een groot scherm waar deelnemers hun resultaat kunnen opzoeken, er mee op de foto kunnen en het resultaat kunnen uitprinten of mailen!

Meer over het selfie screen

Videowall

Dit gigantische videoscherm op uw terrein biedt de mogelijkheid tot het weergeven van onder andere live camerabeelden, live uitslagen en sponsoruitingen.

Meer over de videowall

Foto service

Niet meer zoeken naar een foto waar een deelnemer mogelijk op staat. Foto’s van deelnemers worden gekoppeld aan hun persoonlijke uitslag.

Meer over de foto service

Live result screen

Verschillende varianten in presentatie van uitslagen en het persoonlijk resultaat. Beschikbaar met printer zodat deelnemers hun resultaat direct kunnen printen. Verder ook de mogelijkheid voor o.a. sponsorpresentaties.

Meer over het Live result screen

Video Supporter

Met de Video Supporter kunnen aanhangers van deelnemers een persoonlijke videoboodschap achterlaten. Deze is vervolgens online beschikbaar en ook toonbaar op een groot scherm wanneer de betreffende deelnemer langs dat meetpunt komt.

Meer over de Video Supporter