Donatiepagina

Meer uitstraling voor uw event en aandacht voor het goede doel!

Support and Donate is een online donatieplatform dat aan uw website gekoppeld kan worden inclusief een koppeling met een inschrijfmodule.

Uw deelnemers kunnen – na inschrijving – een eigen donatiepagina aanmaken. Hiermee kunnen vrienden en familie op elk moment landen op de donatiepagina. En iedereen kan dan doneren, volgen, kijken of zelf een donatiepagina maken. Alles geheel ingeregeld en opgemaakt in uw website en de huisstijl van uw website.

Een mooi affiche voor uw organisatie en door het gebruiksgemak en professionele uitstraling zullen de sponsoropbrengsten sterk toenemen. Dit alles 100% transparant en inzichtelijk, voor u maar ook voor de deelnemers en de donateurs! Het systeem heeft een ingebouwde mail functie met de uitstraling van uw evenement waarbij de eigenaren van de donatiepagina’s zonder druk worden gestimuleerd om extra gelden op te halen.

Hoe het werkt?
– Wij maken uw donatiepagina.
– Deelnemers maken individuele pagina aan en doneren maar!

Wat kost het en wie gingen u voor?
Uit onderzoek is gebleken dat met het online donatieplatform 6x meer attentiewaarde voor uw event en de donatieactie wordt verkregen. Hierdoor zijn de opbrengsten voor uw uitverkoren goede doel ook groter en komt uw event in een goed daglicht te staan. Gebruik van het donatieplatform is op basis van No Cure No Pay*.

Voorbeelden waar Support and Donate online donatieplatform reeds met succes worden toegepast zijn:
De Schaats Challenge voor Stichting AmbulanceWens
Sophia Kinderziekenhuis

Donatiepagina voor het Sophia Kinderziekenhuis.