Event magazine

Een magazine met uw sponsoren, look and feel, logo, foto’s en met persoonlijke informatie van een deelnemer. In het geval van het after magazine ontvangt de deelnemer een persoonlijk magazine met daarin zijn finishfoto, eigen video van de finish en de persoonlijke uitslag.

Zelfs een magazine speciaal op maat gemaakt voor bedrijventeams met het logo van het bedrijventeam en een “woordje” van de eigenaar is mogelijk. Door data te koppelen wordt het geheel automatisch naar de deelnemer gestuurd en kan hij het magazine openen op pc, tablet en smartphone!

Wij gaan het hele magazine voor u verzorgen. Dat is het idee. Wij regelen de opmaak, alle koppelingen, de video koppeling, de foto koppeling, de foto’s van alle lopers, kortom wij maken het magazine. Zelfs de advertenties en het contact met uw sponsoren kunnen we regelen. Maar… u zit aan het stuur!

Onze mensen regelen al dat werk om uw magazine in goede banen te leiden. U levert alleen zaken aan.

Aanleveren lastig? Zeker niet. Het gaat om wat sponsorlogo’s, misschien een openingswoord van de voorzitter, een verhaal van de sponsor. Kortom veelal al informatie die u heeft. Het bewerken en plaatsen doen wij voor u. Wij vertellen u heel helder hoe, wat en wanneer het aan te leveren.

De kosten zullen u zeer meevallen. Door een uitgekiend en op maat gemaakt concept zullen de kosten en opbrengsten u verbazen!

After magazine

Daags na het evenement ontvangen uw deelnemers hun gepersonaliseerde magazine in de mailbox met op de cover hun eigen finishfoto. Gevuld met foto’s, video, sponsoruitingen (logo’s en/of advertenties), verhalen en de persoonlijke uitslag is dit magazine ideaal om de deelnemer na te laten genieten van het evenement. Een mooi magazine voor de deelnemer én een mooie plaats voor sponsors om zich te laten zien.

Voorbeelden:

After magazine #1After magazine #2

Pre magazine

Deelnemers werven was nog nooit zo makkelijk. Het pre magazine bestaat eruit om potentiële deelnemers te enthousiasmeren en aan te sporen zich in te schrijven. Dit aan de hand van sfeerbeelden van voorgaande edities, relevante informatie en een koppeling naar de inschrijfpagina.

Onderstaande magazines zijn verzonden naar alle deelnemers van vorige edities en de reacties waren overweldigend.

Voorbeelden:

Pre magazine #1Pre magazine #2