Event magazine

Een magazine met uw sponsoren, look and feel, logo, foto’s en met persoonlijke informatie van een deelnemer. In het geval van het after magazine ontvangt de deelnemer na het evenement een persoonlijk magazine met daarin een link naar zijn finishfoto, finishvideo en persoonlijke uitslag. Het is ook mogelijk onze digitale goodiebag in het magazine te implementeren.

Wij gaan het hele magazine voor u verzorgen. Wij regelen de gehele opmaak van het magazine in uw huisstijl met daarin alle data van de deelnemers. Het magazine wordt gevuld met al de informatie die u erin wilt hebben. Zelfs de advertenties en het contact met uw sponsoren kunnen we regelen. Maar… u zit aan het stuur!

Onze mensen regelen al dat werk om uw magazine in goede banen te leiden. U levert alleen zaken aan. Alle magazines worden met zorg opgemaakt en verzonden. Zodat op welk apparaat (pc, tablet of smartphone) uw deelnemers het magazine ook bekijken alle inhoud goed tot zijn recht komt.

Aanleveren lastig? Zeker niet. Het gaat om logo’s en foto’s, misschien een openingswoord van de voorzitter, een verhaal van de sponsor. Kortom veelal al informatie die u heeft. Het bewerken en plaatsen doen wij voor u. Wij vertellen u heel helder hoe, wat en wanneer het aan te leveren.

De kosten zullen u zeer meevallen. Door een uitgekiend en op maat gemaakt concept zullen de kosten en opbrengsten u verbazen!

After magazine

Daags na het evenement ontvangen uw deelnemers hun gepersonaliseerde magazine in de mailbox. Gevuld met foto’s, video, sponsoruitingen (logo’s en/of advertenties), verhalen en de persoonlijke uitslag is dit magazine ideaal om de deelnemer na te laten genieten van het evenement. Een mooi magazine voor de deelnemer én een mooie plaats voor sponsors om zich te laten zien.

Voorbeeld:

After magazine #1

Pre magazine

Deelnemers werven was nog nooit zo makkelijk. Het pre magazine bestaat eruit om potentiële deelnemers te enthousiasmeren en aan te sporen zich in te schrijven. Dit aan de hand van sfeerbeelden van voorgaande edities, relevante informatie en een koppeling naar de inschrijfpagina.

Onderstaande magazines zijn verzonden naar alle deelnemers van vorige edities en de reacties waren overweldigend.

Voorbeelden:

Pre magazine #1Pre magazine #2