Finishfoto & -video

Foto's en video gekoppeld aan uitslagen

Het moment van het passeren van de finishlijn is een bijzondere ervaring: opluchting, trots, moeheid. Het is waar alles even samen komt. Zowel bij hardloopevenementen, wandeltochten, fietstochten of bij welk gerelateerd sportevenement dan ook: het is een memorabel moment. Een moment om vast te leggen. We kunnen dit moment voor iedere deelnemer zowel op foto als op video vastleggen. Het is daarbij ook mogelijk om dit bij tussentijdse km-punten te realiseren.

Gekoppeld aan deelnemer
In de persoonlijke uitslag van iedere deelnemer kan men vervolgens deze beelden terugvinden. Oftewel: een deelnemer hoeft niet meer te zoeken naar een foto waar hij of zij mogelijk op staat!

Automatische en/of handmatige opname
Wij kunnen onze camera’s zo opstellen dat de foto’s en video’s automatisch worden gemaakt. Daarnaast is het ook mogelijk om in plaats van óf erbij onze huisfotograaf te gebruiken voor de betreffende foto’s. Zodoende is er ook de mogelijkheid tot meer dynamische foto’s die nog steeds te koppelen zijn aan de persoonlijke uitslagenpagina’s.

Branding & sponsoring
Alle foto’s kunnen we tegelijkertijd van een overlay voorzien. Daarmee is het mogelijk om elk genomen beeld te voorzien van de huisstijl van het evenement, zoals de kleuren en het logo. Daarbij zouden natuurlijk ook sponsorlogo’s of een uiting van de hoofdsponsor geplaatst kunnen worden. Bij de video’s is het daarnaast mogelijk om vooraf een korte video af te spelen. Denk daarbij aan een reclamevideo of een weergave van alle sponsorlogo’s.

Bekijk voorbeeld uitslag met foto en video