Voor atleten NL

Voor sporters

Als sporter gaat u de uitdaging met uzelf aan, om telkens een betere tijd neer te zetten. RaceTimer steunt u daarbij. Het registreert foutloos uw prestaties – zowel aankomst- als tussentijden.
 

Tijdsregistratie van uw prestatie

Uw startnummer onthoudt uw snelheden. De chip zit erin verwerkt en registreert accuraat uw wedstrijdtijden. Die ontdekt u meteen na uw aankomst – via de tijdsklokken, op de lcd-schermen en op de website van RaceTimer.

RaceTimer registreert uw tijd met de nieuwste chipgeneratie. Die heeft een beter bereik en verzekert een correcte registratie. Kortom: ze levert topprestaties – net als u.
 

Tijdsregistratie zonder tijdsverlies

U verliest niet graag tijd. Niet tijdens, maar ook niet voor de wedstrijd. Een snelle, zorgeloze start: daarvoor gaat u. Daarom beperkt RaceTimer alle rompslomp voor het startsein tot een minimum. De registratiechip in uw startnummer maakt een einde aan wachtrijen om uw chip af te halen, te controleren en te bevestigen. Ook na de aankomst gaat het snel, want u hoeft de chip zelfs niet meer in te leveren!

Maar het kan nóg sneller: op verzoek van de organisator stuurt RaceTimer het startnummer met chip, een begeleidende brief en bevestigingspeldjes naar u op. Zo bent u lang voor de wedstrijd start al vertrekklaar.
 

Ontdek meteen uw tijdsregistratie

Meten hoe goed u bent? Dat doet u via de tijdsregistratie van RaceTimer. Die onthult u uw aankomst- en tussentijden. Ze verschijnen in real time op de lcd-schermen van het aankomstgebied. En zodra de organisatie alle wedstrijdtijden heeft goedgekeurd, komen ze op de website van RaceTimer. Zo vergelijkt u uw prestaties met die van de anderen.

Beloont uw organisator u met een extraatje?

• Dan ontvangt u via RaceTimer een sms met uw persoonlijke uitslag – onmiddellijk na de wedstrijd.

• Dan krijgt u via de Wap Push-service, of de downloadlink per e-mail de video-opname van uw aankomst.