BAV Wintercup

Tijdens de afgelopen BAV Wintercup hebben we voor het eerst gebruik gemaakt van de elektronische tijdwaarneming van RaceTimer. Wij zijn uitermate tevreden over de samenwerking. RaceTimer is zeer professioneel en flexibel. Er werd daarbij goed meegedacht. Zo konden we door het plaatsen van een extra registratiepunt op het parcours automatisch het aantal gelopen ronden registreren. RaceTimer was verantwoordelijk voor het registreren en opmaken van de daguitslag van 9 verschillende wedstrijden.  We konden de prijsuitreiking lekker kort  na de wedstrijd houden. De uitslagen waren meteen op internet beschikbaar.
Ook de technische koppeling leggen met onze eigen invoersoftware was geen enkel probleem, het na-inschrijven liep gesmeerd. De daguitslagen werden meteen doorgestuurd, hierdoor konden we zelf snel  de uitslag over drie wedstrijddagen maken.
Op de laatste wedstrijddag hadden we vier lcd-schermen met de real-time uitslagen op het veld staan, dat was een succes. Jong en oud stond te dringen om te zien hoe de klassering en eindtijd was. En als klap op de vuurpijl kon je de dag erna op internet je eigen finish op video bekijken.
Na elke wedstrijd zijn er wat vragen van deelnemers die beantwoord moeten worden, ook dit werd snel en accuraat door RaceTimer afgehandeld.
De volgende BAV Wintercup zullen we zeker weer RaceTimer inhuren.

Alexander Martens, Wedstrijdsecretariaat BAV Wintercup