De organisatie van de brink tot brinkloop koos deze 4e editie voor de tijdregistratie van Racetimer. De voorgaande edities bleken in de diverse gebruikte systemen toch veel meetfouten voor te komen. Het afgelopen jaar moesten op een kleine 850 lopers voor ruim 40 lopers zaken aangepast worden. Frustrerend voor ons als organisatie maar zeker ook voor de deelnemers.

Dit jaar is gekozen voor Racetimer. Opvallend was de snelle en adequate wijze waarop werd gereageerd op onze vragen. Ook in de voorbereiding was er steeds snel een reactie als vragen werden gesteld.

Tijdens de loop bleken er gewoon geen foutmeldingen voor te komen. Uiteindelijk zijn wij er in geslaagd toch één foutmelding te veroorzaken door met de overgebleven startnummers onder de registratiebogen door te lopen waardoor het systeem een fout reproduceerde. Een melding die direct werd gezien en ook direct kon worden gecorrigeerd.

Prachtig om direct online de uitslagen te zien binnenrollen.

Wij kijken tevreden terug op de keus voor Racetimer. Goede service tot nu toe, ook na de loop. Wij zijn nu aan het studeren op de verdere mogelijkheden die er in het registratiesysteem van Racetimer zitten om de volgende editie nog sneller en efficiënter af te handelen (o.a. door online invoer bij de na-inschrijving)

Voor de di-hards. De gegevens kunnen uitgewisseld worden met WEGWED en via dat kanaal worden geüpload naar www.uitslagen.nl.

Racetimer mensen ga op deze weg door en je krijgt nog meer tevreden klanten. Vooralsnog mikken wij er op om op 8 januari 2012 weer met Racetimer in zee te gaan.

 

Met vriendelijke groet,

namens de brink tot brinkloop.

 

Bert de Waal

info@brinktotbrinkloop.nl

www.brinktotbrinkloop.nl