Startnummers met chips werden enthousiast ontvangen. De samenwerking tussen de wegwedprogrammatuur en de programmatuur van racetimer.eu werkte perfect.De apparatuur en ondersteuning van personeel van racetimer.eu tijdens de loop waren van prima niveau.

Uitslagen waren snel ( direct na de loop beschikbaar en konden nog dezelfde avond  door de deelnemers op de site van racetimer worden bekeken. Al met al een prima ervaring, 

De gehele referentie:

Op 28 augustus jongstleden vond de loopvoorhoop georganiseerd door AV Zaanland Lycurgus en de Rotaryclub Wormerveer-Krommenie in Woirmerland Zaanstad plaats.

De loop wordt o.a. gezien als een belangrijke voorbereiding voor de DamtotDamloop.

De opbrengsten van de loop zijn bedoeld voor goed doelen.

Aan de loop over 15 en 9,5 km namen circa 600 lopers/ster deel.

Tot voor dit jaar werd de gelopen tijd op het oog en met de hand middels fuiken verzorgd. De op deze manier verkregen uitslagen werden via de computer in het uitslagenprogramma van Wegwed ingebracht.

Een zeer tijdrovende bezigheid met een fikse foutenkans. Dit noopte de organisatie tot het nemen van maatregels om de uitslagen geautomatiseerd te gaan verwerken.

Er werd in het voorjaar met een tweetal organisaties waaronder racetimer.eu contact gezocht.Racetimer.eu reageerde zeer adequaat op onze e-mail en de eerste contacten werden snel gelegd.

In de gesprekken met racetimer.eu bleek de professionaliteit van Racetimer.eu “men wist waar het over ging en onderkende de problemen van de loopvoorhoop organisatie’. Onze organisatie werkte met wegwed, de aansluitingen tussen de programmatuur wegwed en de uitslagverwerking van racetimer.eu bleken naadloos op elkaar aan te sluiten.

In de periode tot de loop was er regelmatig contact met racetimer.eu. De communicatielijnen waren kort en ook hier werd zeer adequaat op wensen en problemen van onze organisatie gereageerd.

Voor het eerst zou gelopen worden met een startnummer gekoppeld aan een chip en dat zonder fuiken maar met registratiebogen. Voor onze organisatie en voor de meerderheid van de deelnemers een bijzondere ervaring.

Het kan  er van te voren nog allemaal prima uitzien, de dag van de loop moet de verwachtingen waar maken.

Dat is prima gelukt. Startnummers met chips werden enthousiast ontvangen. De samenwerking tussen de wegwedprogrammatuur en de programmatuur van racetimer.eu werkte perfect.De apparatuur en ondersteuning van personeel van racetimer.eu tijdens de loop waren van prima niveau.

Uitslagen waren snel ( direct na de loop beschikbaar en konden nog dezelfde avond  door de deelnemers op de site van racetimer worden bekeken. Al met al een prima ervaring,

Wij organiseren de loop jaarlijks en voor ons staat al vast wie ons volgend jaar met de uitslagverwerking gaat assisteren. Service, kwaliteit kennis en professionaliteit , gekoppeld aan de kosten en natuurlijk de ervaringen tijdens de loop gaven de doorslag. U mag drie keer raden (natuurlijk racetimer.eu). Frans Saelman Bestuur Loop voor Hoop.