De organisatie van de Saucony Halve van Hoogland heeft dit jaar voor het eerst gekozen voor uitslagverwerking door Racetimer.

Vooraf hadden we enige twijfels, omdat Racetimer een relatief nieuwe aanbieder is en correcte uitslagverwerking bij ons de hoogste prioriteit heeft. Resultaten van een aantal evenementen die we via internet konden bekijken, hebben ons over de streep getrokken.

De samenwerking is uitstekend bevallen. Vanaf het eerste gesprek tot en met de publicatie van de uitslagen is de communicatie vlekkeloos verlopen. Ook is er voldoende tijd voor nazorg, dat bleek echter niet nodig. Er was veel minder voorbereidingstijd nodig en mede daardoor ook minder vrijwilligers en veel minder risico op fouten.

Terugkijkend hebben wij Racetimer ervaren als een zeer innovatieve onderneming, waar niemand meer omheen kan.

Wij zijn onder de indruk van de snelheid van presentatie van de uitslagen en alle aanvullende services, zoals SMS, Video opnames en het real time presebnteren van uitslagen op grote schermen.

Dit jaar hebben we er voor gekozen om alleen de senioren via het systeem te verwerken. Racetimer heeft ons nu pro actief een prima voorstel tot maatwerk gedaan om volgend jaar ook de jeugd via hun systeem te registreren.

Samenvattend vinden wij het bedrijf een enorme aanwinst binnen het perspectief van aanbieders van uitslagverwerking.

Namens het wedstrijd secretariaat van AV Altis, Gienus Aalderink