LED WALL HOLLAND

Het perfecte zicht op hardloopevenementen

Bij Led Wall Holland begrijpen we dat elk hardloopevenement uniek is, en daarom bieden wij op maat gemaakte LED-schermoplossingen om elke race onvergetelijk te maken. Onze vooruitstrevende technologie stelt organisatoren in staat om sponsors te presenteren, live beelden te tonen en de laatste uitslagen direct naar het publiek te communiceren.

Onze LED-schermen
Onze hoogwaardige LED-schermen zijn ontworpen om heldere en levendige beelden te leveren, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Of het nu gaat om een marathon, een funrun of een trailrun, onze schermen zorgen ervoor dat het publiek niets van het spektakel mist.

Wat maakt ons uniek?

  • Dynamische Sponsorpresentatie: Met onze schermen kunnen sponsors op een opvallende manier in beeld worden gebracht. Wisselend met live beelden en uitslagen, wordt de aandacht van het publiek gegarandeerd getrokken.
  • Realtime Uitslagen: Houd het publiek betrokken met live updates van de lopende race en directe uitslagen. Creëer een spannende sfeer terwijl de deelnemers hun doelen nastreven.
  • Maatwerk: Elke race is anders, en daarom bieden wij maatwerkoplossingen. Van schermgrootte tot installatie, we passen onze diensten aan op de specifieke behoeften van jouw evenement.

Ons Team
Achter Led Wall Holland staat een team van experts met een passie voor technologie en evenementen. We werken nauw samen met organisatoren om ervoor te zorgen dat onze LED-schermen perfect passen bij de visie van het evenement.

Neem Contact Op
Benieuwd naar wat Led Wall Holland voor jouw hardloopevenement kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We staan klaar om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen met onze LED-schermen!
Laat Led Wall Holland jouw hardloopwedstrijd transformeren in een visueel spektakel! Klik op de logo om direct naar de website van LED WALL HOLLAND te gaan of neem contact op met Maurice Hofstede via +31 627497063

Bezoek website >