Selfiebox

Iedere sporter laat na afloop van z’n prestatie graag aan de wereld zien hoe goed hij heeft gepresteerd. Even een selfie maken en sharen op social media. Zo simpel is het. Laten we de deelnemers aan jouw sportwedstrijd een handje helpen!

Met de I’m a Winner SelfieBox van Racetimer in het uitloopgebied of in de VIP area maakt je deelnemer even een selfie en deelt ‘m direct. De selfie voorzien van jullie branding, of de branding van 1 of meer sponsors wordt direct per mail doorgestuurd en kan zo simpel en snel gedeeld worden door je deelnemers op social media.

Deze fotozuil werkt heel intuïtief. Het touchscreen legt uit wat de sporter moet doen, met 1 klik is de foto gemaakt en na het intoetsen van een mailadres is het al klaar.
Ze krijgen direct de foto met jullie branding erop in de mail. Ook deze mail kan een (sponsor/reclame) tekst bevatten en als je wilt streamen we de gemaakte foto’s ook direct naar een Facebook pagina!

1 fotozuil € 350
2 fotozuilen € 600
3 fotozuilen € 850
4 fotozuilen € 1.100

Kennismakingsprijs € 250 per SelfieBox!

De I’m a Winner SelfieBox van Racetimer is ook te voorzien van een eigen branding. Zo voeren we de voor- en achterkant uit in een uitstraling naar wens met het logo van jouw wedstrijd of je sponsor!
€ 125 per fotozuil

  • Onbeperkt selfies maken
  • Selfies voorzien van je eigen/sponsor logo
  • Direct delen naar e-mail
  • E-mail bevat jouw eigen tekst
  • Live stream naar je Facebook pagina
  • SelfieBox is (optioneel) te voorzien van je eigen/sponsor branding

De social media boost voor je event!

Ruimte met green screen en accessoires voor een leuke foto.

Selfiebox met printer

Wil je je deelnemers verrassen met een print van hun selfie? Dan kunnen ze de selfie thuis direct op het prikbord hangen en er elke dag naar kijken.

Je krijgt dan als extraatje een gastheer/vrouw die een handje helpt én onbeperkt printen.

Normaal Kennismakingsprijs

1 fotozuil € 550 € 475
2 fotozuilen € 950 € 850
3 fotozuilen € 1.350 € 1.250

Dit is een net iets grotere box die je ook weer kunt voorzien van eigen branding voor € 150 per fotozuil.

Selfiebox met green screen

Wil je een unieke, onvergetelijke ervaring? Wil je ‘iets’ met een gigantische sharing factor? Iedereen kan hieraan deelnemen. Van sporters tot toeschouwers of heel exclusief voor je VIP gasten.
We plaatsen een I’m a Winner SelfieBox en een greenscreen, een zogenaamde groene wand, die je wellicht ook uit de TV studio’s kent. Hiermee nemen we de gasten mee naar de finishlijn en lopen ze als het ware door het alom bekende rode lint, als eerste over de finish.
De groene wand maakt het mogelijk om razendsnel deze fotobewerking te doen. Het resultaat krijgt je bezoeker direct geprint mee.

Natuurlijk zorgen we ook hierbij voor een gastheer/vrouw en wordt er onbeperkt geprint. De foto’s kunnen we ook weer voorzien van je eigen/sponsor logo, verwerkt in de bewerkte foto.

Normaal € 650

Kennismaking € 600

Wil je de box ook in eigen/sponsor branding? Voor € 150 regelen we dit voor je.

De prijzen op deze pagina zijn erop gebaseerd dat een box maximaal 4 uur aaneengesloten draait.

Voor de gastheer/vrouw betaal je verder € 0,35 reiskosten per gereden kilometer vanaf Dordrecht.