Tijdregistratie

Organiseert u een sportwedstrijd? Dan streeft u naar een feilloos verloop, een mooi evenement… én een opmerkelijke winnaar die een knappe tijd neerzet. Racetimer helpt u met een betrouwbare tijdregistratie van dat laatste. Of uw deelnemers nou hardlopen of fietsen ons systeem zorgt voor de perfecte timing!

Betrouwbare tijdsregistratie

Een marathon, hardloopwedstrijd, paardenrace of wielerklassieker: Racetimer registreert werkelijk alle aankomsttijden – van de eerste tot de laatste. Racetimer werkt als enige met de nieuwste chipgeneratie. Die heeft een beter bereik, waardoor de registratie vlot en accuraat verloopt. Zo staat Racetimer keer op keer garant voor een betrouwbare tijd.

Tijdmeting zonder rompslomp

De aankomsttijd tot op de milliseconde correct: die bezorgt Racetimer u. Zonder dat u ingrijpende aanpassingen moet doen. Want de tijdsregistratie gebeurt met een moderne UHF-chip, verstopt in het startnummer. Tijdens de wedstrijd registreren de readers (antennes in poorten of bogen) de tussen-, split- en finishtijd.

Twee in één: tijdsregistratie en startnummer

Geeft u een deelnemer zijn startnummer? Dan bezorgt u hem meteen zijn chip.

 • Praktisch:
  Geen gedoe meer om chips te bevestigen.
 • Kosten- en tijdbesparing:
  Geen horde medewerkers meer nodig om de chips uit te delen, te controleren en achteraf weer in te zamelen.
 • Uniek:
  Racetimer is de enige, kleine, accurate chip in het startnummer.
 • Heel veel extra’s: Van inschrijfmodule tot magazines met finishfoto’s.

Tijdsregistratie: voor de wedstrijd

Racetimer registreert niet alleen de tijd. Het bespaart ook tijd. Door de registratiechip in het startnummer te verwerken, maakt Racetimer een einde aan de tijdrovende verdeling, controle, bevestiging en inzameling van de chips.

En het kan nóg vlotter: op uw vraag steekt Racetimer het startnummer met chip, begeleidende brief én bevestigingsspeldjes in een geadresseerde envelop. U hoeft ze alleen nog op de post te doen. Zo schieten uw deelnemers meteen uit de startblokken.

Tijdsregistratie: tijdens de wedstrijd

De daadwerkelijke registratie van de tijden verrichten wij met één van onze systemen. Zo verzorgen we timing met de techniek van Racetimer en die van Chronotrack. Ieder systeem heeft z’n eigen typeringen en voordelen. Samen met u bepalen we graag welk systeem het beste bij uw evenement past. Het is een simpel feit dat beide systemen een sublieme techniek hebben om feilloos de juiste tijden te registreren!

Mat van ChronoTrack die helpt met de tijdregistratie van deelnemers.

Tijdsregistratie: na de wedstrijd

Racetimer legt de wedstrijdtijden vast … én presenteert ze in real time op de lcd-schermen van het vip- of aankomstgebied. Na de wedstrijd plaatst Racetimer de uitslagen op zijn website. Vrienden, sponsors of geïnteresseerden zijn meteen op de hoogte.

Beloont u uw deelnemers graag met een extraatje?

 • Maak gebruik van ons gepersonaliseerde after magazine voorzien van naam, tijd en foto’s.
 • Stuur ze een E-bag, een digitale goodybag, met acties van uw sponsors.

Laat Racetimer uw tijdsregistratie verzorgen en alles in goede banen leiden – voor, tijdens en na de wedstrijd.

Voor een overzicht van wat wij nog meer voor uw sportwedstrijd kunnen betekenen kunt ons diensten overzicht bekijken.

Deze pagina beschrijft tijdregistratie via chips. Daarnaast biedt Racetimer nog twee opties, namelijk:

Active Timing

Active Timing is ideaal voor sporten die nét iets meer vragen. De ‘Active tags’ zijn robuuster en timen ook door modder en water heen. Lees verder…

QR-timing

QR-timing is een budgetvriendelijke variant waar exacte tijden niet noodzakelijk zijn, zoals wandelevenementen. Lees verder…