Tijdsregistratie

Tijdsregistratie: voor de wedstrijd

Racetimer registreert niet alleen de tijd. Het bespaart ook tijd. Door de registratiechip in het startnummer te verwerken, maakt Racetimer een einde aan de tijdsrovende verdeling, controle, bevestiging en inzameling van de chips.

En het kan nóg vlotter: op uw vraag steekt Racetimer het startnummer met chip, begeleidende brief én bevestigingspeldjes in een geadresseerde envelop. U hoeft ze alleen nog op de post te doen. Zo schieten uw deelnemers meteen uit de startblokken.

Tijdsregistratie: tijdens de wedstrijd

De daadwerkelijke registratie van de tijden verrichten wij met één van onze systemen. Zo verzorgen we timing met de techniek van Racetimer en die van Chronotrack. Ieder systeem heeft z'n eigen typeringen en voordelen. Samen met u bepalen we graag welk systeem het beste bij uw evenement past. Het is een simpel feit dat beide systemen een sublieme techniek hebben om feilloos de juiste tijden te registreren!

Tijdsregistratie: na de wedstrijd

Racetimer legt de wedstrijdtijden vast … én presenteert ze in real time op de lcd-schermen van het vip- of aankomstgebied. Na de wedstrijd plaatst Racetimer de uitslagen op zijn website. Vrienden, sponsors of geïnteresseerden zijn meteen op de hoogte.

Beloont u uw deelnemers graag met een extraatje?

  • Stuur hen via Racetimer een sms met hun persoonlijke uitslag – onmiddellijk na de wedstrijd.
  • Bezorg hen met de Wap Push-service , of downloadlink per e-mail de video-opname van hun aankomst.

Laat Racetimer uw tijdsregistratie verzorgen en alles in goede banen leiden – voor, tijdens en na de wedstrijd.

Voor een eerste overzicht klik op deze link: Racetimer MAGAZINE