Uw eigen evenement magazine

Uw eigen evenementen magazine!

Een magazine met uw sponsoren, met uw “look en feel”, met uw logo, met uw foto's en met persoonlijke informatie van een deelnemer. De eigen video van de finish van een deelnemer, de finishfoto van de deelnemer, de persoonlijke uitslag, de overall uitslagen.

Zelfs een magazine speciaal op maat gemaakt voor bedrijventeams met het logo van het bedrijventeam en een “woordje” van de eigenaar is mogelijk. Door data te koppelen wordt het geheel automatisch naar de deelnemer gestuurd en kan hij het magazine openen op pc, tablet en smartphone!

Wij gaan het hele magazine voor u verzorgen. Dat is het idee. Wij regelen de opmaak, alle koppelingen, de video koppeling, de foto koppeling, de foto's van alle lopers, kortom wij maken het magazine. Zelfs de advertenties en het contact met uw sponsoren kunnen we regelen. Maar,... u zit aan het stuur!

Onze mensen regelen al dat werk om uw magazine in goede banen te leiden. U levert alleen zaken aan.

Aanleveren lastig? Zeker niet. Het gaat om wat sponsorlogo’s, een openingswoord van de voorzitter, een verhaal van de sponsor. Kortom veelal al informatie die u heeft. Het bewerken en plaatsen doen wij voor u. Wij vertellen u heel helder hoe, wat en wanneer het aan te leveren.


Een aantal voorbeelden vindt u onder deze linken:

NIEUW NIEUW NIEUW

PRE MAGAZINE.

Deelnemers werven was nog nooit zo makkelijk. Onderstaand magazine is verzonden naar alle deelnemers van vorige edities en de reacties waren overweldigend.

Klik op de link: IJsselloop

Ander voorbeeld: Grachtenloop

De kosten zullen u zeer meevallen. Door een uitgekiend en op maat gemaakt concept zullen de kosten en opbrengsten u verbazen!

Hoe werkt dit in de praktijk?


MEER WETEN?

Neem dan contact op met Ronald +31 653685455.